Projecte

Aquet primer trimestre hem estudiat la reproducció humana i per ampliar el tema hem fet un document. La reproducció te molts temes

-la menstruaciò:que es quan un ovul cau
-l' adolescència:una fase de la vida
- El organ el penis:la seva funciò es fer pipi i desprendre espermatozoides
-El organ la vulva: la seva funciò es la menstruaciò, tenir fills i fer pipi
- metodes anticonceptius: serveixen per no tenir un embaraç no planificat 

Aquest segon trimestre hem estudiat el projecte dels mitjans de comunicació, per grups hem treballat un tema diferent dins de la temàtica. Algunes de les tasques que hem realitzat han estat:

  •  Recerca i fer un resum de les questions a resoldre
  • Exposició del treball. 
  • Planificació d'una activitat.
  • Coavaluació i avaluació.
  • Un dossier recopilant tots els resums dels diferents grups.
  • Un control tipus test.
  • I per últim,  aquesta reflexió.

                                                                EL PAPER QUE TENEN AVUI DIA EL MEDIS DE COMUNICACIÓ

Els mitjans de comunicació és un invent que ha estat el més important en aquests temps. Els mitjans de comunicació com el mòbil o la televisió s’utilitzen de forma contínua a la nostre a vida quotidiana. No tenir es com un dia sense pa, sempre fora de casa: treballant, a l’escola, amb els fills,  estem  gairebé la meitat del temps fent coses fora de les nostres llars, però connectats virtualment: el pare amb la tauleta, la mare amb el mòbil i els germans amb la televisió...

Els mitjans de comunicació es van inventar per a comunicar-se però al llarg del temps ha anat evolucionant moltíssim i això em sembla un gran avenç.

A l’actualitat podem tenir al nostre abast dos tipus de mitjans de comunicació com són : els personals,el mòbil, el email, la carta, entre altres; i els de massa, com poden ser  Internet, premsa, radio etc..

Jo tinc molts d’aquest aparells però sempre s’ha de fer-ne un ús responsable i rebre la informació des de  una mirada critica per una millora de la societat. Abans era molt mes difícil comunicar-se i ara és molt mes fàcil comunicar-se sense esforç (els mitjans de comunicació han facilitat la vida a un munt de gent) tenim molta sort d’haver tingut  aquesta facilitat , però a la vegada ens ha fet una mica menys lliures, ja que estem en tot moment controlats.  

                                                                                                                                                                                                                             Priscila Pérez

       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada